Beste lezer,
 
Na twee keer uitstel gaan we ervan uit dat het zaterdag 11 juni gaat lukken om in en rond Geesterhage een prachtig UIT Festival te laten plaatsvinden.
Deze keer niet als start van het nieuwe culturele seizoen, maar meer als afsluiting met uiteraard dezelfde doelstelling, nl zo veel mogelijk mensen informeren en laten zien wat er allemaal mogelijk is in onze gemeente op het gebied van zang, dans, muziek, drama, historie en beeldende vormgeving.
Dat kan natuurlijk alleen met heel veel enthousiaste deelnemers en daarom doen we graag weer een beroep op jouw verenigingen/stichtingen om je in te schrijven voor deze happening met meerdere podia in en rond cultureel centrum Geesterhage.
Zoals je op het formulier op de website kunt zien, is het zowel mogelijk om een presentatie van jullie kunnen te geven, als om een kraam te huren voor promotie en ledenwerving.
 
De tijd begint te dringen en daarom zouden we een eventuele aanmelding graag zo spoedig mogelijk, in ieder geval vóór 11 april a.s. ontvangen, graag vergezeld van een foto, die geplaatst kan worden op de website: www.castricumuitfestival.nl
 
Het zou fijn zijn om sowieso een ontvangstbevestiging te krijgen, zodat we weten of de mailadressen nog kloppen.
Wij gaan ervoor en hopelijk jullie ook!
 
met vriendelijke groet
kernteam Castricum UIT Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *