Castricum UIT Festival

Op zaterdag 17 juni kun je weer volop genieten van de tweede editie van het UITfestivalEen mix van een cultureel festival en een Uitmarkt, voor en door Castricummers waar meer dan 40  cultuurmakers, verenigingen, talenten en  (amateur-)kunstenaars zich presenteren. Dit jaar wordt het festivalterrein nog groter omdat Cultureel Centrum Geesterhage, Kunst- en Muziekschool Toonbeeld en Winkelcentrum Geesterduin de handen in een ineen hebben geslagen. Samen vormen zij deze gehele dag het kloppende, culturele hart van Castricum aan de Geesterduinweg.

 

Over het UITfestival

Dit Festival wordt tezamen met heel veel vrijwilligers, georganiseerd door Cultureel Centrum Geesterhage, Toonbeeld, Theaters Koningskoningsduyn en winkelcentrum Geesterduin. Op het Castricums UITFestival tonen amateur kunst- en cultuur verenigingen hun talenten aan het grote publiek. Het is een dag vol optredens, rondlopend entertainment, beeldende kunst, workshops en een échte art & Craft UITmarkt. Bezoekers kunnen van 10.30 tot 18:00 uur genieten van de diversiteit aan talenten op 3 podia en struinen langs de kraampjes van de UITmarkt waar culturele verenigingen en  kunstenaars zich presenteren. E

 

Wie doen er mee?

Deelnemers zijn culturele instellingen, verenigingen en amateur performers en kunstenaars uit Castricum, Limmen en Akersloot.  Deelnemers uit de overige gemeenten van de BUCH zijn uiteraard ook welkom op de UITmarkt.  Een uitermate geschikte dag dus voor verenigingen en stichtingen om het publiek te informeren over bestaande en nieuwe activiteiten.