DEELNEMERS

Wil je meedoen? Meld je dan nu snel vóór 21 juli hier aan!

Het idee is om elke muzikant of koor of orkest, maar ook dansgroep en toneelclub en culturele vereniging of instelling uit Castricum, Limmen en Akersloot, de kans te geven om mee te doen.

Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Deelnemen kan bijvoorbeeld door een (buiten) een kraam in te richten waarin je je culturele activiteiten presenteert om bezoekers te enthousiasmeren om lid te worden van je vereniging, om cursisten te werven, of om kaarten te verkopen voor je instelling of voorstellingen.

Door een eenmalige subsidie van de gemeente en het rijk, om de herstart van het culturele en verenigingsleven weer een positieve boost te geven, zijn de kramen dit jaar gratis voor de deelnemers. Criterium is wel dat het hier om een culturele activiteit gaat.

Wees er snel bij, want er is wel een maximum aan het aantal kramen dat geplaatst kan worden op de beschikbare buitenruimte.

Wil je ook een mini-optreden doen op één van de podia op het Festival (in het theater Koningsduyn of op het plein voor Geesterhage), meld je dan ook aan middels hetzelfde formulier.

Geef een mooie omschrijving van wat jij of je club/vereniging doet en waarmee en hoe je op zou willen treden. Het organiserend team neemt na 21 juli dan contact met je op om af stemmen hoe met alle deelnemers voor 18 september een mooi programma wordt samengesteld.

Samen maken we er een gezellige en muzikale & culturele dag van.